Praslea cel voinic si merele de aur - culegere de basme populare romanesti de Petre Ispirescu Alfabetul vesel - invata alfabetul ajutat de ghicitori si animale Just So Stories - Rudyard Kipling - cover Alfabetul vesel - invata alfabetul ajutat de ghicitori si animale

Petre Ispirescu

Sidonia Călin (ilustrație)

Ana Toma

Sidonia Călin (ilustrație)

Rudyard Kipling

Rudyard Kipling

Intrați în lumea zmeilor și gheonoaielor, a zânelor și feților frumoși și curajoși, a cailor năzdrăvani și animalelor vorbitoare, mergeți pe tărâmuri omenești și neomenești, bucurați-vă și întristați-vă alături de eroii basmelor noastre.

De la Arici și până la Zebră, călătorește alături de noi în lumea magică a literelor și în lumea pestriță și minunată a animalelor.

28 de litere, 28 de animale, 28 de ghicitori jucăușe și vesele. Ghicește răspunsul și descoperă animalul din spatele ghicitorii. Cu un clic, ascultă ce-ți spune, cu alt clic află mai multe lucruri despre fiecare.

În „Just So Stories” Kipling ne poartă într-o lume fantastică, populată cu zei, djini, vrăjitori și animale înțelepte, imaginând tot felul de întâmplări care au dus la transformări în înfățișarea unor animale, făcându-le să arate așa cum sunt ele astăzi.

Sub titlul „Fluturele care a bătut din picior” (Just So Stories) sunt adunate douăsprezece povestiri imposibil de încadrat într-un gen anume, pentru că pendulează între basm, legendă, cosmogonie, ritual și descântec.

Alfabetul vesel - invata alfabetul ajutat de ghicitori si animale Alfabetul vesel - invata alfabetul ajutat de ghicitori si animale

George Coșbuc, Mihai Eminescu, George Topîrceanu,  Isabela Rizea (ilustrație)

Ion Creangă și Isabela Rizea (ilustrație)

Gâscanul care și-a pierdut papucii, jocurile copiilor într-o zi friguroasă de iarnă, greierașul supărat că a venit iarna, ouăle colorate de Paște... – o  lume plină de savoare și inocență, în poezii suave, mai vesele sau uneori mai melancolice, pentru copiii de pretutindeni.

 

Poveștile fermecătoare și savuroase care
ne-au încântat copilăria așteaptă să fie descoperite de o nouă generație de copii. Îngăduiți-vă un scurt moment de relaxare și bucurați-vă alături de copiii voștri de aceste povești nemuritoare.

 

Ediție ilustrată și adnotată.

Cărți pentru copii, vesel colorate, căți cu ilustrații frumoase, publicate de editura
PUR-PUR, imprint al editurii ACUMA.

 

EDITURA ACUMA  s.r.l.

Ne găsiți în București la adresa:

Drumul Funigeilor 86 București, Sector 5

telefon: (0745) 115 194, 
fax: (031) 106 25 48
email: contact@edituracuma.ro

 

© Editura Acuma

O carte tipărită înseamnă un copac. O bibliotecă – o pădure întreagă.

Tehnologia evoluează permanent şi de copaci avem din ce în ce mai mult nevoie – este momentul să facem pasul către cărţile electronice.

Praslea cel voinic si merele de aur - culegere de basme populare romanesti de Petre Ispirescu Alfabetul vesel - invata alfabetul ajutat de ghicitori si animale Just So Stories - Rudyard Kipling - cover
Alfabetul vesel - invata alfabetul ajutat de ghicitori si animale Alfabetul vesel - invata alfabetul ajutat de ghicitori si animale Alfabetul vesel - invata alfabetul ajutat de ghicitori si animale
Praslea cel voinic si merele de aur - culegere de basme populare romanesti de Petre Ispirescu
Alfabetul vesel - invata alfabetul ajutat de ghicitori si animale
Just So Stories - Rudyard Kipling - cover
Alfabetul vesel - invata alfabetul ajutat de ghicitori si animale
Alfabetul vesel - invata alfabetul ajutat de ghicitori si animale
Alfabetul vesel - invata alfabetul ajutat de ghicitori si animale
Just So Stories - Rudyard Kipling - cover