O carte tipărită înseamnă un copac. O bibliotecă – o pădure întreagă.

În fiecare an se tipăresc în lume peste 2.000.000 de cărți.

2.000.000 de copaci smulși anual din locul lor și aduși în casele noastre.

O carte se tipărește într-o zi, un copac crește în câțiva ani, chiar zeci de ani...

Editura Acuma își propune să promoveze cărțile electronice. Cărți pentru copii, polițiste, de aventuri, de dragoste, fantastice…, cărți pentru toate vârstele și toate gusturile.

Indiferent de autor sau de categorie, indiferent dacă e o carte cu ilustrații sau fără ilustrații, indiferent dacă vrei o carte pentru studiu sau pentru o oră de relaxare,  ne  propunem ca publicațiile noastre să fie frumos prezentate, atractive și să-ți ofere plăcerea de a citi.

Ne dorim să-ți dorești cărțile noastre.

Dar cu siguranță sunt cărți pe care le poți citi cu aceeași plăcere și savoare și în format electronic.

Deși cartea electronică nu va înlocui niciodată cartea scrisă, cartea tipărită și cartea electronică au început și vor continua să coexiste.

După atâția ani de devastare a pădurilor, acum când tehnologia electronică a ajuns în aproape fiecare casă, de ce să nu reducem dezastrul și să nu „cultivăm”

și  cărți electronice?

Cartea tipărită are farmecul și savoarea ei, iar biblioteca e un spațiu în care vei intra întotdeauna cu plăcere. Sunt cărți pe care întotdeauna vei dori să le ai în format tipărit, să le răsfoiești, să simți când dai paginile; e o experiență nu numai intelectuală, dar și senzorială.