Trăim în secolul IT și al internetului. Tehnologia informației evoluează continuu și într-un ritm extrem de rapid. Pentru unii e ceva firesc, au crescut și s-au dezvoltat în această schimbare continuă, alții se adaptează și încearcă să țină pasul cu tehnologia modernă, iar mulți refuză pur și simplu să o accepte.

Un lucru este cert: IT-ul este prezent în viața de zi cu zi în majoritatea mediilor sociale; computerele au devenit tot mai accesibile, se găsesc aproape în fiecare casă și sunt necesare în cele mai multe profesii, dispozitivele mobile sunt ceva obișnuit, internetul este indispensabil – lucrăm pe net, citim pe net, ne informăm pe net, socializăm pe net, ne (re)găsim pe net...

Apple iPad

Subțire și ușor. Comod de utilizat și multifuncțional. Poți să lucrezi pe iPad, poți să verifici știrile pe iPad, poți să trimiți e-mail-uri de pe iPad, poți să joci un joc pe iPad, poți să faci cumpărături pe iPad, poți să citești pe iPad… Ce nu poți să faci cu un iPad!

Și, foarte important, nu doar acasă îl poți folosi. E la fel de mobil ca și tine și poate să te însoțească oriunde.

Amazon Kindle

Mai mic decât o carte, mai cuprinzător decât o bibliotecă întreagă.

Bucură-te de cititul pe un dispozitiv care-ți dă senzația că citești o carte tipărită. Chiar și textura ecranului este ca a foii tipărite.

Și în același timp bucură-te de avantajele tehnologiei: mărește sau micșorează fontul și luminozitatea, adaugă note sau comentarii, marchează secțiunile care ți-au plăcut sau care te interesează și împărtășește-le cu prietenii pe Facebook sau Twitter.

Adobe Digital Edition și alte programe ePub

Cu programele Adobe Digital Editions poți să citești cărți pe computer sau pe  laptop. Folosește-le ca să încarci și să citești cărți electronice și ca să-ți organizezi biblioteca virtuală.

 

 

© Editura Acuma

O carte tipărită înseamnă un copac. O bibliotecă – o pădure întreagă.

Tehnologia evoluează permanent şi de copaci avem din ce în ce mai mult nevoie – este momentul să facem pasul către cărţile electronice.

EDITURA ACUMA  s.r.l.

Ne găsiți în București la adresa:

Drumul Funigeilor 86 București, Sector 5

telefon: (0745) 115 194, 
fax: (031) 106 25 48
email: contact@edituracuma.ro